Ви тут:
Споживач Суспільство Україна 

Листуватися та відправляти посилки стає дорожче

Листуватися та відправляти посилки в Україні стане дорожче – тарифи “Укрпошти” зростають двічі.

Так, подорожчання стартує з 10 вересня 2018 року, та з 1 січня 2019 року, передає УНН.

  • 1-й етап — тариф на пересилання письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 г) зміниться на 2 грн, а на посилки без оголошеної цінності, в рамках послуги “Укрпошта Стандарт”, масою до 10 кг в межах України — на 3,6 грн (з ПДВ).
  • 2-й етап — тариф на пересилання письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 г) зміниться порівняно з першим етапом на 1 грн, а на посилки без оголошеної цінності, в рамках послуги “Укрпошта Стандарт”, масою до 10 кг в межах України на 2,4 грн (з ПДВ).

Тарифи на пересилання відправлень вагою понад 10 кг в рамках послуги “Укрпошта Стандарт”, зокрема, на пересилання відправлень вагою від 10 до 15 кг в межах області становитиме 45 грн (з ПДВ), в межах України — 51 грн (з ПДВ).

Тарифи на пересилання міжнародної кореспонденції та міжнародних посилок, а також тарифи на додаткові послуги при пересиланні відправлень “Укрпошта Стандарт” не змінюються.

Раніше Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила зміни до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу.

Перейти до вмісту