Ви тут:
Суспільство 

Художників та фотографів Новосанжарщини запрошують долучитися до районного мистецького конкурсу

Сектор культури і туризму Новосанжарської райдержадміністрації проводить конкурс для митців, художників, фотографів та любителів образотворчого мистецтва Новосанжарщини. Він проходитиме до 28 вересня. Тематика – вільна.

Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях: живопис; графіка; «юне дарування» та фото.

У номінації «юне дарування» беруть участь учні загальноосвітніх шкіл, вихованці позашкільних закладів віком від 6 до 17 років.

Як повідомили у Новосанжарській райдержадміністрації, учасники мають подати на конкурс не більше двох власних живописних чи графічних творів або фоторобіт, репрезентованих у жанрах портрету, пейзажу, натюрморту тощо. Розмір живописних та графічних творів повинен бути не менше 69х49 (49х69) см, фоторобіт 30х40 (40х30) см. У номінації «юне дарування» розмір робіт повинен бути не менше розміру формату А3.

Заявки на участь у конкурсі подаються як одноособово, так і за поданням органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників навчальних закладів, громадських організацій.

У заявці вказується прізвище, ім’я та по батькові кандидата на участь у конкурсі, контактні телефони. До заявки додаються ксерокопії паспорта та довідки про ідентифікаційний номер.

Документи на участь у конкурсі слід подавати до сектору культури і туризму райдержадміністрації за адресою: вул. Центральна, 25, смт. Нові Санжари.

Документи на конкурс подаються до 17 вересня включно. Після чого матеріали, які надійшли на конкурс узагальнює сектор культури і туризму райдержадміністрації. Останній термін подання самої роботи 27 вересня поточного року.

Документи і художні твори конкурсантів розглядає журі конкурсу, склад якого вже затверджений розпорядженням голови районної ради з представників органів виконавчої влади, громадських організацій, творчої інтелігенції, вчителів малювання та живопису до 1 жовтня 2018 року.

В рамках урочистостей, які відбудуться у другу неділю жовтня (День художника) працюватиме виставка конкурсних робіт живопису та графіки.

 

Перейти до вмісту