Ви тут:
PROвсе Полтавщина Суспільство 

Фермер-мрійник з Полтавщини став героєм “Хата на тата”

Татко-фермер Ігор Бондар з Полтавщини став героєм нового випуску сімейного реаліті “Хата на тата” (СТБ). Кілька років тому на всі сімейні заощадження він відкрив власне підприємство, яке поки не принесло ні гроша. Всі ці роки сім’ю утримує дружина героя Інна, а сам Ігор годує рідних лише “перспективами”.

Герой нового випуску “Хата на тата” Ігор Бондар з Полтавщини мріє заволодіти землями всього району і вірить, що за десять років його фото прикрашатимуть найкращі глянці аграрної тематики, а він буде найуспішнішим фермером. Незважаючи на те, що його фірма грошей поки не приносить, Ігор у всьому бачить позитив і вірить у світле майбутнє, «яке вже за рогом».

Щоб «розкрутити» свій бізнес директор цілими днями розклеює оголошення, роздає візитки і займається самопіаром. На цьому “справи” тата закінчуються. Однак вдома Ігор нічим не допомагає дружині, адже він – директор.

“Як я ось цими золотими руками можу робити домашні справи? Дружина повинна в усьому мені догоджати. Що у неї за робота? Бухгалтер? А я директор – цим все сказано “, – дивується герой.

Бути “прислугою у короля” дружині набридло. Інна твердо вирішила – якщо “Хата на тата” не змінить чоловіка, то вона готова подавати на розлучення.

Тому у тата є всього лише один шанс врятувати свою сім’ю. Разом з дітками – п’ятирічною Вікусею і першокласником Ромчиком – він проведе сім днів без дружини. Татові буде несолодко, адже він вперше по-справжньому буде доглядати за своїм володінням, поратися в свинарнику, готувати вареники та дієтичний суп. Йому доведеться влаштувати сюрприз для свого найціннішого інвестора. Коли тато зрозуміє про кого йде мова, то буде шокований! Який новаторський спосіб вивчення віршів придумає фермер? Чому процес зйомки буде під загрозою й Ігор захоче відправити групу назад?

І головне – чи покається герой після тижня без дружини та невже Інна все-таки подасть на розлучення?

Дивіться вже в понеділок о 20:00 в новому випуску “Хата на тата” на СТБ.

Перейти до вмісту