Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До обласного бюджету Полтавщини за півроку надійшло на 338 млн грн більше порівняно з минулорічним показником

11 вересня під головуванням Миколи Бондаря відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном, на якому розглянуто низку майнових і бюджетних питань.

У засіданні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олег Пругло, депутати обласної ради: Віталій Бабак, Володимир Говоренко, Руслан Ляшко, Михайло Міщенко, Ірина Степаненко, Іван Сидоренко, Андрій Сімонов, Юрій Тимоха, Віктор Щуров, представники громадськості, журналісти.

Про виконання обласного бюджету за перше півріччя цього року доповів директор департаменту фінансів Полтавської облдержадміністрації Павло Кропивка на засіданні постійної комісії облради з питань бюджету та управління майном.

Зокрема, Павло Кропивка зауважив, що загальний обсяг надходжень до обласного бюджету склав на 154 млн  грн (18%) більше планового показника і на 338 млн грн більше за минулорічний. За півріччя власні надходження до обласного бюджету становлять 1 млрн. 106 млн. грн.

Також на засіданні депутати надали у безоплатне користування автомобіль ОКВПВКГ “Миргородводоканал”, що знаходиться на балансі КП “Полтававодоканал”.

“Це внутрішнє питання. До того ж ці підприємства найближчим часом планується реорганізувати шляхом об’єднання”, – зауважив в. о. начальника управління майном Полтавської обласної ради Ігор Мороховець.

Крім цього, члени комісії погодилися віддати в оренду 221,8 кв.м приміщення (за адресою м. Полтава, вул. Миколи Дмітрієва, 7) приватному підприємству для будівництва котельні.

Серед розгляду питань порядку денного бюджетна комісії облради спрацювала так: прийняла до відома проект рішення “Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу малої приватизації, що належить до спільної власності територіальних громад Полтавщини; питання про затвердження експертного висновку про порядок передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальної громади Полтавської області підтримки не знайшло.

Перейти до вмісту