Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для співробітниць ГУ ДСНС в Полтавській області провели тренінг з профілактики емоційного вигорання

Психолог Головного управління Юлія Фалєєва провела тренінгове заняття на тему «Профілактика емоційного вигорання» для 15 співробітниць Головного управління. 

Зазвичай подібні заходи організуються та проводяться для різних категорій персоналу ДСНС: керівників структурних підрозділів ДСНС області, інженерно – інспекторського складу, тощо, повідомили в Головному управлінні.

Особливістю проведення даного заняття стало проведення саме для представниць Головного управління.

Під час заняття  учасниці мали можливість дізнатися про вплив стресових ситуацій на повсякденну діяльність, на виконання службових обов’язків. Але, головне, під час заняття найбільший акцент було зроблено на виконання практичних вправ, на групову взаємодію.

Під час роботи в міні – групах учасниці обговорювали вплив стресу на різні аспекти життєдіяльності кожної людини:  на власне самопочуття, на всю ситуацію в цілому, на процес  спілкування з іншими.

Далі методом мозкового штурму визначали правильний алгоритм виходу зі стресової ситуації, відрізняли ефективні та неефективні способи подолання стресу.

Саме групова форма роботи дала можливість поділитися власним досвідом, подискутувати в толерантній та не примусовій обстановці.

Наприкінці заходу  учасниці  зазначили важливість проведення занять саме у форматі тренінгу, коли поєднується подача теоретичного матеріалу з практичним відпрацюванням у формі ділових ігор.

Перейти до вмісту