Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Дільничні Новосанжарщини відзвітували перед місцевим населенням

Про криміногенну обстановку на території обслуговування, проблемні питання, скоєні злочини та їх розкриття, розповіли дільничні офіцери Новосанжарського відділення поліції в об’єднаних територіальних громадах.

Так, старший лейтенант поліції Олег Манько та старший лейтенант поліції Артур Кобченко прозвітували про свою роботу перед жителями і депутатами Новосанжарської ОТГ.

Поліцейські наголосили, що найпоширенішими видами злочинів на території обслуговування залишаються крадіжки та шахрайства.

Надали поради, як уберегти себе та своє майно від злочинних посягань. Зупинили увагу представників органів місцевого самоврядування та соціальних служб на проведенні спільних заходів, направлених на недопущення скоєння злочинів відносно осіб похилого віку та інших незахищених верств населення.

Також лейтенант поліції Микола Камуз зустрівся із жителями Судіївської громади. Дільничний поінформував присутніх про стан забезпечення правопорядку на даній території та проведену профілактичну діяльність поліції за 9 місяців 2018 року.

Акцентувалася увага на змінах у чинному законодавстві, що стосуються ефективній боротьбі із домашнім насильством.

Новосанжарців закликали не замовчувати про дану проблему і у випадку сімейного насилля обов’язково звертатися за допомогою.

 

Перейти до вмісту