Ви тут:
Економіка Полтавщина Суспільство 

Депутати Полтаської міськради розглянули проект рішення виконкому щодо змін у міському бюджеті

25 вересня у Полтавській міській раді відбулось засідання постійної комісії з питань економічної політики, комунальної власності, бюджету, фінансів, яке провів її голова Володимир Корчака. Депутати попередньо розглянули проект рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до показників міського бюджету на 2018 рік».

Начальник бюджетно-фінансового управління Тетяна Чумак доповіла, що зазначеним проектом рішення виконкому пропонується внести зміни в доходну та видаткову частини міського бюджету за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, повідомили у Полтавській міськраді.

А саме, виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку зменшити на суму 9420,0 тис.грн.

Збільшити на суму 1090,534 тис.грн. виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, визначених пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», та які потребують поліпшення житлових умов.

Враховуючи звернення голови Київської районної у м. Полтаві ради С. Синягівського щодо виділення додаткових коштів за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 5,715 тис.грн. та з метою недопущення виникнення кредиторської заборгованості, є можливість перерозподілити бюджетні кошти між районними бюджетами, в межах затверджених асигнувань.

На утримання міського пологового будинку 170,0 тис. грн. спрямовуюється 170,0 тис.грн з районних бюджетів: Михайлівська сільська рада – 100,0 тис.грн., Машівська селищна рада – 70,0 тис.грн.

Зазначений проект рішення виконкому більшістю голосів депутати рекомендували для розгляду на засіданні виконавчого комітету 26 вересня.

Перейти до вмісту