Ви тут:
Суспільство Україна 

«Артемсіль» підписало тристоронній Меморандум про співпрацю з «Укравтодором» і «Укрзалізницею»

31 серпня ДП «Артемсіль», ПАТ «ДАК» Автомобільні дороги України», ПАТ «Укрзалізниця» підписали тристоронній Меморандум про співпрацю з метою успішного виконання державних завдань з підготовки дорожнього господарства до проходження осінньо-зимового періоду 2018-2019 року.

В документі сторони задекларували наміри плідно співпрацювати в сфері поставок солі, послуг перевезення, забезпечення вагонами, вирішення питань своєчасної оплати за поставлену сіль, повідомляють у Мінагрополітики.

В.о директора ДП «Артемсіль» Юрій Товстокоренко відзначив, що Меморандум спрямований на встановлення партнерських відносин, захист інтересів, а також узгодження дій трьох державних компаній. Він запевнив, що солевидобувне підприємство готове своєчасно та в повному обсязі виконати взяті на себе зобов’язання.

Виробничі потужності дозволяють добути і відвантажити необхідний обсяг продукції у встановлені терміни. Він також додав, що ефективна співпраця держкомпаній буде можлива тільки за умови виконання зобов’язань усіх сторін Меморандуму.

Для успішного виконання державного завдання ПАТ «Укрзалізниця», зі свого боку, декларує наміри регулярно та в повному обсязі надавати придатні для перевезення солі вагони. «ДАК» Автомобільні дороги України» – своєчасно здійснювати оплату за поставлену продукцію.

Відзначимо, що солевидобувне підприємство вже розпочало поставки солі дорожнім організаціям за прямими контрактами. Усього до кінця року ДП «Артемсіль» планує відвантажити майже 200 тисяч тонн солі для посипання українських доріг.

Перейти до вмісту