Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Відома українська телеведуча візьме участь у Полтавському напівмарафоні

Марічка Падалко втретє поспіль разом з чоловіком Єгором Соболєвим пробіжить вулицями обласного центру Полтавщини.

Згідно з інформацією на сайті організаторів, обоє обрали традиційну для себе найбільшу дистанцію змагань — 21 км. В даний час у забігах вже зареєструвалися 1718 осіб.

Переможців визначаться на дистанціях 21 км (від 18 років), естафета 3×5км+1×6,1 км, 10 км, 3 км, 1 км діти до 14 років., 300м діти до 10 років.

Марічка Падалко (Марія Володимирівна Падалко) — українська телеведуча, ведуча ТСН на каналі 1+1. Народилася в Києві 26 лютого 1976 року. Батько — перекладач з англійської, мати — викладачка іноземних мов.

За інформацією “Вікіпедії”, будучи студенткою, за програмою обміну Уряду США (Freedom Support Act) встигла повчитися на факультеті журналістики Університету штату Флорида. Там у місцевій газеті й отримала свій перший журналістський досвід.

З 3 травня 2012 року веде випуски ТСН в рамках ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Спочатку з Мариною Леончук, потім з Єгором Гордєєвим. Нині разом зі Святославом Гринчуком. Також є ведучою програми «Марічкин кінозал», де розповідає малечі про мультфільми.
У 2009 році брала участь у танцювальному шоу «Танцюю для тебе».

Перейти до вмісту