Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У жителів Полтави та області, а також міста Кременчук є шанс доєднатися до приватівської команди

Вибір майбутньої професії – це одне із найважливіших, часто і найважчих питань для молодої людини. Адже багатьом складно ще в школі визначитися із заняттям, якому б хотілося присвятити своє майбутнє. Якщо робота приносить задоволення, вона приносить і впевненість у правильності вибору свого місця у житті.

Але що ж таке – професія банкіра? Чому молодь так боїться роботи у банківській сфері?

“На перший погляд здається, що робота у банку вимагає неабияких зусиль та базується тільки на сухих розрахунках, роботі із грошима, паперами, документами та рахунками, – говорить керівник напрямку трудових ресурсів Полтавського ГРУ ПриватБанку Лариса Дроцька. – Професія працівника фінансової установи також вимагає не тільки професійних знань, а й постійного розвитку та удосконалення”.

“ПриватБанк на сьогодні є одним із найбільших та надійних державних банків України, який постійно розвивається, – говорить директор Полтавського ГРУ ПриватБанку Олександр Цись. – Це банк, який головною ціллю ставить удосконалення та впровадження інноваційних технологій для зручності обслуговування клієнтів. Тому, ПриватБанк до своїх працівників ставить дещо інші вимоги, відмінні від інших компаній. Якщо при пошуку роботи на інших підприємствах головним показником є досвід роботи, то ПриватБанк розробив для співробітників та новачків особливу систему навчання, яка дозволяє пройти всі етапи випробувального періоду, затрачаючи мінімум часу, сил та ресурсів. Завдяки цій програмі працівники підвищують свою кваліфікацію та розвиваються професійно”.

Полтавському ГРУ ПриватБанку та Кременчуцькій філії потрібні спеціалісти з обслуговування клієнтів, касири-операціоністи, водії-інкасатори.

Ми шукаємо відповідальних, чесних працівників, які вміють і люблять працювати з людьми.

У нас – цікава робота, чудовий колектив та стабільний дохід, зарплата на 10 % вища, ніж в інших банках.

З приводу працевлаштування можна звертатися за контактами: +380(67)532  07 18 або [email protected]

Перейти до вмісту