Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У ПолтНТУ відбулась урочиста посвята у студенти (ФОТО)

Напередодні старту нового навчального року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрію Кондратюку відбулась урочиста посвята у студенти. Разом з ректором університету Володимиром Онищенком на урочистості завітали голова Полтавської ОДА Валерій Головко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олена Харченко, голова Шевченківської районної у місті Полтаві раді Дмитро Задворкін.

Посвята у студенти відбулась на подвір’ї перед центральним корпусом ПолтНТУ біля пам’ятнику Юрію Кондратюку. Валерій Головко привітав студентів з новим навчальним роком, а першокурсникам подарував символічний студентський квиток.

“Завжди перебуваю у цьому університеті з особливим бажанням, тому що тут панує родинна атмосфера, яка є не в кожному навчальному закладі. Студенти, які отримують освіту, мають певні зобов’язання. Бо в університеті багата історія, склалися певні традиції, які є не у кожному навчальному закладі. Дійсно, День знань — це свято для кожного. Але разом із тим, що сьогодні урочистості, присутня нотка хвилювання. У когось це останній рік навчання, у когось — перший. Вітаю всіх першокурсників, які сьогодні отримують студентський квиток. Вступ в університет — це хвилюючий і важливий виклик у житті. Адже ми будуємо молоду державу, яка потребує фахових кадрів”, – зазначив голова Полтавської ОДА.

Читайте також: Посвята у студенти: коли і де полтавські виші вітатимуть першокурсників.

Перейти до вмісту