Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці планують вночі обмежувати продаж алкогольних напоїв і пива

У Кременчуці буде розроблено регуляторний акт щодо заборони реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива  у стаціонарних спорудах (окрім закладів ресторанного господарства) та стаціонарних тимчасових спорудах у нічний час.
Таке рішення ухвалили на засіданні сесії міської ради,  врахувавши зміни, що відбулися на законодавчому рівні в частині реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива  у стаціонарних спорудах у нічний час.
Відповідно до законодавчих змін тепер заборона продажу пива алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання у визначений час доби є виключною компетенцією сільських, селищних і  міських рад.
Метою розробки такого регуляторного акту є запобігання зростанню алкогольної залежності серед населення,  особливо молоді, недопущення збільшення фактів  порушення   громадського порядку та скоєння  злочинів у місті.   Питання щодо часу доби,  на який розповсюджуватимуться обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (окрім безалкогольного)  у закладах торгівлі (окрім закладів ресторанного господарства) на території у  м. Кременчука, обговорюватимуться на засіданнях робочих груп  з питань реалізації Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», депутатських комісії та після цього затверджуватиметься на пленарному засіданні сесії Кременчуцької міської ради.  
 

 

Перейти до вмісту