Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Ковалях відкрили оновлене поштове віділення

Бажаним та очікуваним для жителів  села  стало  поновлення роботи відділення поштового зв’язку у приміщенні адміністративної будівлі в с. Ковалі Хорольського району.

 Хіба що бездумно, нерозумним розчерком пера можна  відправити стареньких сільських пенсіонерів до банкоматів. Нехай, мовляв, призвичаюються до прогресу. Але де ж той банкомат узяти в віддаленому вимираючому селі, де й магазину вже немає, а  єдина торгова точка, яку відкривають раз на тиждень, коли туди привозять хліб? От і виходить, що для багатьох людей, особливо в селах, Укрпошта – останній форпост держави, який залишився вірним обов’язку їх обслуговувати. І  наша дирекція обіцяє села не покинути, навпаки, шукає  усіх можливих шляхів поліпшення обслуговування саме сільських жителів. – каже  директор Центрального відділення поштового зв’язку м. Хорол Центр поштового зв’язку № 5 м.Миргород Полтавської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта” Таміла Плужник.

Рік томув селі  виникло кадрове питання і у зв’язку із цим роботу відділення було призупинено. З часом  із кадрами вирішили проблему,  надали кімнати у приміщенні колишньої Ковалівської сільської ради, допомогли із ремонтом, придбають термосумки для продтоварів та  і взагалі обіцяють всіляко підтримувати відділення, звичайно, якщо воно ефективно працюватиме.

Поштове віділееня надає такі послуги: як доставка пенсій,  а також тут можна оформити передплату, оплатити комунальні послуги, замовити ліки, придбати товари народного споживання та ін.

За матерііалами  прес-служби Новоавраміської громади.

Перейти до вмісту