Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Градизьку відкрили новий спортивний майданчик

21 серпня голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький разом із депутатами Полтавської обласної ради Олександром Трухіним та Інною Авраменко, Градизьким селищним головою Мирославом Носою, головою Глобинської районної ради Володимиром Сьоміним взяв участь в урочистій церемонії відкриття новозбудованого футбольного майданчика зі штучним покриттям в селищі Градизьк Глобинського району.

Як зазначив Олександр Біленький, це поле збудовано за фінансової підтримки з обласного бюджету в рамках обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017- 2020 роки.

— Тепер і в Градизьку є новий футбольний майданчик зі штучним покриттям! Обласна програма впевнено «крокує» Полтавщиною. 2018-й рік буде не менш плідним – 35 футбольних майданчиків та 47 вуличних антивандальних тренажерних комплексів! «Полтавщина спортивна» – тренд всеукраїнського рівня! – сказав голова обласної ради.

Почесні гості привітали жителів селища із знаменною подією у житті територіальної громади, розрізали символічну стрічку та зробили традиційний удар по воротах.

Перейти до вмісту