Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Протягом доби на Полтавщині сталось 3 ДТП: людина загинула та двоє – отримали травми

За всіма фактами автомобільних аварій працівники поліції встановлюють обставини та причини. 

Учора, 22-го серпня, близько 9-ї години ранку до відділення поліції № 2 Кременчуцького відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у місті Горішні Плавні сталася дорожньо-транспортна пригода, повідомляють у поліції.

Виїздом на місце події працівники поліції попередньо встановили, що по вулиці Миру відбулося зіткнення автобуса «ПАЗ», що рухався, та пішоходом, який переходив проїжджу частину.

Від отриманих травм 57-річний пішохід помер у лікарні. 

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Того ж дня, близько 16:30, в одному із сіл Оржицького району, 86-річний водій легковика «Славута» здійснив наїзд на 8-річну дівчину, яка рухалася на велосипеді.

У результаті аварії дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до районної лікарні.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, близько 8-ї години ранку, на перехресті вулиць Вільямса та Зіньківської у Полтаві, зіткнулися легковик «Nissan» та вантажний автомобіль «ГАЗ». 

У результаті зіткнення тілесні ушкодження отримала 59-річна водій легковика (мешканка Полтавського району), постраждалу доставили до медичної установи.
На місці події працює слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 міста Полтава, які встановлюють всі обставини та причини аварії.
Перейти до вмісту