Ви тут:
Оголошення Суспільство 

Оприлюднили проект Програми наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування

Українська асоціація районних та обласних рад підготувала проект Програми наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування, що відбудеться 11-14 вересня у Затоці Одеської області. Тематика сформована відповідно до аналізу потреб, що висловили самі учасники.

Так, підніматимуться питання стосовно нормативно-правового забезпечення діяльності місцевих рад, у першу чергу в контексті децентралізації, обговорюватиметься реформування медицини, а також освіти, регіональний розвиток та інше.

У якості спікерів очікуються високопосадовці органів державної влади, зокрема Прем’єр-міністр України, фахові експерти та представники міжнародних організацій.

Між іншим у рамках наради-семінару будуть проведені дебати «Навіщо громадам об’єднуватися», що організовує Проект DESPRO.

Формат проведення – інтерактивний. Учасники наради-семінару матимуть змогу напряму поспілкуватися зі спікерами та поділитися досвідом з колегами.

Нагадаємо, нарада-семінар у Затоці стала традиційним заходом Асоціації, що налаштовує діалог між представниками органів місцевого самоврядування та органами державної влади. Інтерактивний формат дозволяє вирішити практичні питання та проблеми, що виникають у місцевих представників при реалізації своїх повноважень.

Довідково:

Нарада-семінар проводитиметься у Готелі-курорті «Рута». Для учасників заходу діє спеціальна пропозиція. Бронювати проживання у зазначеному Готелі за спеціальною пропозицією можуть тільки зареєстровані учасники наради-семінару. Номери телефонів для бронювання: 067-486-64-16 та 098-951-53-74. Для зручності пропонується заповнити Анкету на поселення, яку необхідно буде здати при заселенні у Готель.

У разі якщо зареєстрований учасник бажає проживати в іншому готелі, йому у будь якому випадку потрібно здійснювати бронювання у таких готелях безпосередньо через Готель-курорт «Рута» за номерами телефонів, що вказані вище. Такі дії здійснюються для обліку учасників задля комфортного перебування на робочій частині наради-семінару.

Зважаючи на високий попит відпочинку у Затоці, бронювання рекомендується здійснити до 25 серпня.

Усю іншу довідкову інформацію можна дізнатися у Секретаріаті Асоціації за номером – 044-484-05-64 чи написати на скриньку електронної пошти – [email protected].

Перейти до вмісту