Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині встановлять 44 майданчики з вуличним тренажерним обладнанням

10 серпня під головуванням Олександра Алексюка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

У засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Роман Товстий, депутати обласної ради: Олег Сазонов, Владислав Мостовенко, Олексій Порохня, Ігор Скляр, Іван Сидоренко, Валерій Прядко, Микола Первак, Віктор Скочко, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Депутати розглянули питання про формування та погодження переліку місць встановлення спортивних майданчиків з вуличним тренажерним обладнанням у 2018 році. Так, за інформацією Олександра Буцького, в нинішньому році, в рамках заходів обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки у новій редакції, заплановано придбати за кошти обласного бюджету 44 комплекти вуличного тренажерного обладнання. Його буде встановлено в населених пунктах області на майданчиках, збудованих за кошти місцевих бюджетів і спонсорів. До Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації надійшло 67 відповідних заявок від органів місцевого самоврядування.

Наразі депутати обговорили пропозиції та погодили перелік місць встановлення спортивних майданчиків з вуличним тренажерним обладнанням у 2018 році.

Також у ході засідання, в порядку контролю, комісія розглянула інформацію Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації про стан будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям у 2018 році.

Перейти до вмісту