Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині тривають етапи конкурсного відбору на вакантні посади дільничних

Начальник поліції області разом із заступником Володимиром Абрамовим зустрівся із керівниками профільних секторів управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області. 

Під час зустрічі, Андрій Замахін заслухав підлеглих за результатами роботи упродовж 2018 року щодо організації конкурсних відборів на службу в поліцію, дотримання поліцейськими законності та дисципліни, у тому числі транспортної, професійного навчання особового складу. 

Так, з початку року сектором відбору поліцейських УКЗ оголошено та проведено 7 конкурсних відборів на зайняття вакантних посад поліцейських у територіальних підрозділах поліції області. Укомплектовувалися вакантні посади оперуповноважених, інспекторів секторів реагування патрульної поліції, поліцейських ізоляторів тимчасового тримання, ювенальних поліцейських. Про це повідомили у поліції Полтавщини.

Тривають етапи конкурсного відбору на вакантні посади дільничних офіцерів, поліцейських ізоляторів тимчасового тримання та секторів реагування патрульної поліції. Загалом за результатами конкурсів визначено переможців та призначено на посади у  цьому році 73 особи.

Андрій Замахін наголосив на необхідності вживання дієвих заходів щодо попередження та недопущення надзвичайних подій серед особового складу, дотримання поліцейськими вимог антикорупційного законодавства та етичних норм поведінки при спілкуванні з громадянами.

Учасники наради також  обговорили питання професійної підготовки поліцейських. Зокрема, для підвищення якості навчання особового складу залучаються інструктори з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП та викладачі профільних закладів вищої освіти.

Також цьому році у системі Національної поліції створено «Освітній портал службової підготовки». Всі поліцейські Полтавщини вже зареєстровані на порталі та мають змогу дистанційно підвищувати свій професійний рівень знань шляхом вивчення теоретичного матеріалу та складання контрольних тестів.

Нагадаємо,  що із 2019 року професійне навчання поліцейських буде здійснюватися дистанційно – через Освітній портал.

На сайті системи відбору кадрів Національної поліції України можна дізнатися детальну інформацію про конкурсні набори до поліції відповідно до бажаного територіального органу.

Перейти до вмісту