Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Миргород готується до Сорочинського ярмарку

Скоро неподалік від Миргорода завирує Сорочинський ярмарок. На ярмаркову площу дороги йдуть через місто. Підготовці центру та околиць до цієї події комунальні служби докладають чималих зусиль. Тривають ремонти асфальтного покриття та будівництво і реконструкція тротуарів, завершили нанесення дорожньої розмітки, проводиться косіння газонів та узбіч доріг, виконується низка робіт з благоустрою. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Відповідно до розроблених планів, комунальники та підрядні будівельні організації працюють на об’єктах, виконуючи поставлені завдання. Інспектори з благоустрою проводять інформаційну та роз’яснювальну роботу про правила благоустрою.

Нагадаємо, що згідно з Правилами благоустрою території міста Миргорода прибирання територій, прилеглих  до власних домоволодінь, на відстані до проїжджої частини вулиці, – покладається на їх власників. Згідно (п.5.6.3) Правил благоустрою території Миргорода, захаращення прилеглих до домоволодінь територій бур’янами, травою заввишки більше 10 см, а також будівельними матеріалами, сміттям, побутовими відходами, розпалювання багать є порушенням Правил благоустрою території міста Миргорода. За вищевказані порушення передбачено штрафні санкції на громадян у розмірі від 340 до 1360 грн.

Перейти до вмісту