Ви тут:
Відео Культура Полтавщина Суспільство 

До Полтави з презентацією нової книги приїде Макс Кідрук (ВІДЕО)

Вже у листопаді на Полтавщину приїде один з найпопулярніших молодих письменників сучасності Макс Кідрук. Це тур Україною, де письменник презентуватиме свій новий роман “Де немає Бога”.

Сюжет: доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви… Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них — рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті, йдеться у повідомленні в соцмережі.

Станом на сьогоднішній день в арсеналі Макса Кідрука є такі художні книги: “Навіжені в Мексиці”, “Навіжені в Перу”, “Бот: Атакамська криза”, “Твердиня”, “Жорстоке небо”, “Бот: Гуаякільський парадокс”, “Зазирни у мої сни”, “Не озирайся і мовчи” та тревелоги – “Мексиканські хроніки. Історія однієї мрії”, “Подорож на Пуп Землі. Том 1”, “Подорож на Пуп Землі. Том 2”, “Любов і піраньї”, “На Зеландію!”.

Презентації нового роману на Полтавщині відбудуться:

Полтава: 1 листопада,19:00, Локація уточнюється.
Кременчук: 7 листопада, 17:00. Локація уточнюється.
Лубни: 2 листопада, 17:00. Локація уточнюється, повідомляє мистецьке об’єднання “Стендаль”.

 

 

 

Перейти до вмісту