Ви тут:
Суспільство Україна 

Бренд Ukraine Now отримав престижну премію Red Dot Design Award

Єдиний бренд України Ukraine Now, розроблений з метою популяризації України у світі, отримав одну з найбільш престижних премій у сфері дизайну – Red Dot Design Award у категорії Corporate Identity.

Коментуючи цю подію, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що така нагорода – це визнання нашої креативної індустрії та прекрасна промоція держави, повідомляє Урядовий портал.

«Звичайно, винятково графікою не створиш прекрасний імідж, але це теж важлива складова. А роботу над брендом ми будемо продовжувати, щоб іноземці впізнавали, поважали та захоплювалися досягненнями нашої країни», – написав Прем’єр-міністр на своїй сторінці у Facebook.

Координацію розробки здійснювало Міністерство інформаційної політики та Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів. Тож державний секретар МІП Артем Біденко підкреслив, що це досягнення є командним результатом.

«Безумовно, це надзвичайний і водночас очікуваний для нас результат – адже це результат потужної командної роботи. Це хороший приклад, коли треба впевнено робити свою справу, вірити в неї, боротися за неї. І ми далі будемо просувати Україну в світі і досягатимемо реального визнання на професійному рівні», – зазначив він.

Перейти до вмісту