Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

173 учасники зібрались на цьогорічному параді близнюків у Полтаві (ФОТО)

173 близнюки, з них одна трійня, загалом 86 пар заполонили у неділю, 26 серпня, площу перед центральним входом у ТРЦ «Київ».

Це 5-й парад близнюків, який організовують у Полтаві. Найменшим близнюкам – 7,5 місяці, найстаршим – 68 років. Усім учасникам вручили сертифікати та солодкі подарунки, а для особливих категорій – найменшим, найстаршим, трійні та двом династіям – підготували спеціальні призи на кшталт покривал чи подушок.

Для Полтави, говорить організатор, така кількість учасників – непоганий показник.

«У Києві 11 серпня в День близнюків був теж парад близнюків і там зареєстрували 200 пар. Але це місто-мільйонник. А для нашого міста 173 учасника це теж багато. Щороку кількість учасників збільшується і є ті, хто приходить вперше (таких понад 30 пар), а є ті, хто постійно бере участь у параді. Одна династія – брати-близнюки по 28 років і в них діти народились двійнята, інша – 13 дітей в сім’ї і серед них дві двійні», – зазначила начальник відділу маркетингу та реклами ТРЦ «Київ» Надія Коновалова.

Сестри-близнюки Ірина та Алла розповідають, що такий тісний зв’язок існує лише у близнюків, більше ні в кого.

«Ми по життю йдемо разом. Так сталось, що жили в різних містах, а життя так склалось, що зараз живемо поруч. Разом їдемо в автобусі, я йду до себе додому, Іра до себе і все одно зупиняємось, бо нам постійно є про що поговорити. Такий зв’язок є лише в близнюків. Можливо, у внуків будуть близнюки, але поки що ми єдині в родині», – розповідає Алла.

Перейти до вмісту