Ви тут:
Культура Суспільство 

Восени вийде український переклад книги «Гаррі Поттер: Історія магії»

Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» повідомило,що восени побачить світ книжка Джоан Ролінґ «Гаррі Поттер: Історія магії» у перекладі Віктора Морозова, пише “Літакцент”.

«Гаррі Поттер: Історія магії» — це офіційна книга виставки, плід незабутньої співпраці видавництва Bloomsbury, Дж.К. Ролінґ і блискучих кураторів Британської бібліотеки. Вона обіцяє читачам захопливу подорож предметами, які вивчаються у Гоґвортській школі чарів і чаклунства — від алхімії та настійок до гербалогії і догляду за магічними істотами.

У кожному розділі — численні артефакти з Британської бібліотеки та інших колекцій з усього світу, а також ексклюзивні рукописи, ескізи та ілюстрації з архіву Гаррі Поттера. А ще до кожної тематики були написані есе експертами, письменниками та культурологами, яких надихнула виставка і які запропонували власну точку зору на кожну магічну тему.

Читачі зможуть познайомитися зі стародавніми книгами заклинань, чудово проілюстрованими сувоями, які розкривають секрет Еліксиру життя, флаконами з кров’ю дракона, корінням мандраґори, малюнками кентаврів та справжньою мітлою відьми; у книзі міститься інформація про магічні винаходи Джоан Ролінґ поряд з їхніми культурними та історичними предками.

Перейти до вмісту