Ви тут:
PROвсе Суспільство Україна 

В Україні можуть почати виробляти чіпси Lay’s

Один з найбільших виробників продуктів харчування і напоїв “PepsiCo Україна” розглядає можливість локалізації виробництва чіпсів ТМ Lay’s, йдеться у повідомленні Економічної правди.

“PepsiCo Україна” заради подальшого задоволення попиту споживачів працює над підвищенням ефективності роботи. Локалізація виробництва є одним з таких шляхів. З цією метою ми вивчаємо і аналізуємо український аграрний сектор, його потенціал”, – повідомили в компанії.

PepsiCo виробляє чіпси під ТМ Lay’s в Польщі.

PepsiCo в Україні належать п’ять підприємств: завод з переробки фруктів, овочів і виробництва соків (Миколаївська обл.), завод з виробництва соків, газованих напоїв і холодного чаю (Миколаївська обл.), Харківський молочний комбінат (Харків); Київський молочний завод (Київська обл.), де також знаходиться підприємство з виробництва дитячого харчування “Агуша”, запущене в 2012 році.

Найбільшими брендами компанії в Україні є “Сандора”, “Садочок”, “Сандорик”, Pepsi, 7UP, Mirinda, “Слов’яночка”, “Агуша”, Lipton Ice Tea, “Єсентуки”, “Аква мінералі”, Lay’s, і “ХрусTeam”.

Перейти до вмісту