Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Полтаві демонтували незаконно встановлений кіоск по вулиці Михайла Грушевського, 17

Міська влада продовжує боротьбу з власниками тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, які не мають відповідних документів.

Так, на вулиці Михайла Грушевського, 17 кілька років стоїть кіоск, який був незаконно встановлений. Власникові цієї споруди неодноразово були надіслані приписи, які він проігнорував. Тому, комісія у складі представників Інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста, КАТП-1628, Шевченківської районної ради прийняла відповідне рішення та незаконно встановлений кіоск 4 липня демонтували.

– Відповідно до Правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в м.Полтава, демонтаж встановлених тимчасових споруд та будь-яких конструкцій здійснюється у випадках самовільного розміщення тимчасової споруди, конструкції, недотримання вимог паспорту прив’язки при її встановленні та у разі закінчення строку дії та анулювання паспорту прив’язки, інших дозвільних документів, – зазначив начальник Інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста Володимир Рак.

Демонтований кіоск зберігатиметься на території комунального підприємства КАТП-1628. У випадку якщо власник протягом шести місяців після демонтажу тимчасової споруди не забирає належне йому майно, надаючи відповідні докази своїх майнових прав на нього, то воно може бути реалізоване згідно чинного законодавства України з подальшою компенсацією затрачених коштів на демонтаж, зберігання та поверненням залишків коштів власнику.

Перейти до вмісту