Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді відбувся патріотичний велопарад “Вишиваними стежками” (ФОТО)

Четвертий рік поспіль у Миргороді проводять велопаради.

З нагоди Дня Конституції та Європейськиго тижня сталої енергії, 28 червня відбувся патріотичний велопарад “Вишиваними стежками”. На центральній площі міста зібралися 150 велолюбителів віком від 2 до 80 років. Учасники, які народилися після прийняття Конституції України 28 червня 1996 року, отримали подарунки – українські стяги, котрі кріпляться до велосипедів. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Після урочистої частини, учасники в супроводі поліції проїхали вулицями міста та повернулися до центральної площі міста. Прихильники екологічно-чистого та безпечного транспорту отримали символічні екологічні подарунки – еко-торби, котрі закуплені за програмою міні-грантів від міста “Місто активних громадян”, та морозиво від соціально-відповідального підприємця Олени Булойчик.

Організатори свята – відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міськоїради, відділ молоді та спорту, відділ культури Миргородської міської ради – вдячні учасникам та усім небайдужим до розвитку велоруху в місті.

Перейти до вмісту