Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

У Малоперещепинській ОТГ розпочали монтаж сонячних батарей

Наприкінці минулого року проект зі встановлення сонячних батарей у Малоперещепинській об’єднаній територіальній громаді переміг в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

Днями розпочато монтаж сонячних батарей на будівлі адмінприміщення громади. Потужність їх – 10 кВт. Цього вистачить для потреб будівлі сільради. Суттєва економія буде на оплаті електроенергії та опалення, повідомляють у прес-центрі ініціативи “Децентралізація”.

Партнерами Малоперещепинської  ОТГ в реалізації проекту виступили громадська організація та місцевий соціально-відповідальний аграрний бізнес.

«Ця молода ще об’єднана  громада чи не щомісяця демонструє переваги децентралізації. Громада, яку очолює Анатолій Троян, намагається сповна скористатися історичним шансом, що дає реформа, для покращення життя земляків. Нещодавно тут відкрили швейний цех, а нині встановлюють сонячні батареї», –  говорить Геннадій Фасій, експерт з надання муніципальних послуг Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

Перейти до вмісту