Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці обговорили проблеми Дніпра

Сьогодні у Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського відбулося засідання круглого столу  «Збалансоване використання, охорона та відновлення водних ресурсів Дніпра».
У заході взяли участь представники  Кременчуцької міської ради та виконавчого комітету, науковці, фахівці екологічної спрямованості та ініціативні громадські екологічні організації, державні органи контролю та профільні служби, повідомляють у міській раді.
Обговорили питання збалансованого використання, охорони та відновлення водних ресурсів р. Дніпро,  необхідність проведення заходів з охорони водного об’єкту від забруднення, а також можливість  запобігання процесам евтрофікації водойми.
Для учасників круглого столу також провели екскурсію до біогазової лабораторії Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського для ознайомлення з екологічною біотехнологією виробництва метану із синьо-зелених водоростей (СЗВ) та технологічною схемою отримання біогазу на комплексному субстраті.
Перейти до вмісту