Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці дорожники розпочали експлуатацію нового мінігудронатору

КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» під час проведення поточного ремонту асфальтобетонного покриття на вулиці Героїв України розпочало експлуатацію нового мінігудронатору. Цей новий зразок малої комунальної техніки придбали за рахунок коштів міського бюджету. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Як зазначає головний інженер підприємства Олексій Загорулько, новий мінігудронатор пристосований для економічного і швидкого розпилення холодних бітумних емульсій при дрібному ямковому ремонті дорожнього полотна, асфальтуванні придорожніх територій, для герметизації швів та тріщин у асфальтобетонних покриттях.

На відміну від того гудронатору, який на міських дорогах під час ремонтних робіт раніше використовувався, новий – використовується як навісне обладнання та повністю звільнений від ручного керування. Цей зразок малої комунальної техніки також має чимало технічних і економічних переваг, зокрема, завдяки автоматичному керуванні він дозволяє знизити собівартість ямкового ремонту дорожнього покриття, покращує якість робіт, завдяки гарячому з’єднанню матеріалу; може розташовуватися безпосередньо біля місця проведення робіт; має високий коефіцієнт мобільності при транспортуванні.  

Перейти до вмісту