Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Telegram запустив сервіс для зберігання документів Telegram Passport

Компанія Telegram запустила сервіс для зберігання паспортних даних та інших документів Telegram Passport.

Про це йдеться в офіційному блозі компанії, повідомляє Еспресо.

За допомогою сервісу користувачі зможуть проходити авторизацію на різних сайтах, при цьому не завантажуючи дані зі своїх документів в небезпечні хмарні сервіси, адже на відміну від традиційних методів, коли скан паспорта додається в сервіси безпосередньо (це може знадобитися, наприклад, при реєстрації на біржах, в тому числі кріптовалютних, і кампаній ICO), Telegram Passport шифрує ваші дані по протоколу end-to-end, перешкоджаючи їх перехоплюванню третіми особами.

В майбутньому Telegram Passport перенесе всі дані в децентралізовану хмару. Крім того, Telegram планує ввести верифікацію користувачів, це дозволить стороннім сервісам відмовитися від перевірки даних про людину, якщо у нього є пройдена авторизація в месенджері.

На даний момент підтримкою Telegram Passport володіє тільки сайт ePayments.com. Там на сторінці реєстрації вже доступна кнопка “Реєстрація через Telegram”, яка дозволяє почати процес авторизації. Все, що потрібно від вас, це внести попередньо свої документи і підтвердити намір зареєструватися.

Сервіс буде зберігати документи користувачів, використовуючи наскрізне шифрування. У блозі компанії наголошується, що Telegram не матиме доступ до цих даних.

Перейти до вмісту