Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Щомісяця на послуги пошти по доставці пенсій з бюджету витрачається 5 млн.грн.

Щомісяця органи Пенсійного фонду Полтавщини сплачують «Укрпошті» за доставку пенсійних виплат близько 5 млн. грн. і, в порівнянні з минулим роком, ця сума зросла на 2 млн. грн., – так розпочав розмову з представниками банківських установ, які мають найбільшу кількість клієнтів-пенсіонерів, перший заступник начальника Головного управління Володимир Носенко.

Зустріч відбулася 19 липня в Головному управлінні. До участі в обговоренні важливої проблеми були залучені «Полтава-банк», «ПриватБанк», «Ощадбанк», «Альфа-банк» та «Укрсиббанк».

– На даний час в регіоні пенсійним забезпеченням охоплено близько 440 тис. непрацездатних громадян, 60,7% з яких обслуговуються за допомогою банківських рахунків, – зауважив В.М. Носенко, – Це непоганий показник на загальнодержавному рівні, але радикальні заходи по скороченню адмінвидатків і наповненню доходної частини пенсійної скарбниці, які вживаються нині, змушують шукати нові шляхи популяризації банківських послуг і активного залучення сільських пенсіонерів до більш сучасного та прогресивного способу одержання коштів.

У розмові йшлося про можливість розширення мережі банкоматів, про залучення до співпраці членів 41-ї територіальної громади, які на даний час створені в області, про подальший обмін інформацією та створення нової Угоди з банками в процесі реорганізації органів Фонду.

Перейти до вмісту