Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Робота мобільної точки доступу до системи БПД на території Шишацької селищної ОТГ

Сьогодні, у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та на виконання графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, на базі Шишацької селищної ради заступником начальника відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Дмитром Мурашком спільно з начальником Шишацького бюро правової допомоги Вікторією Легейдою проведено зустріч з представниками громадських організацій, органів місцевого самоврядування та аграрного бізнесу селищної об’єднаної територіальної громади.

Захід відкрив перший заступник голови Шишацької селищної об’єднаної територіальної громади Федір Дерій.

«Надання безоплатної правової допомоги громадянам у найвіддаленіших куточках області – пріоритет у роботі територіальних органів юстиції. Мобільні точки доступу до БПД діють на території усієї Полтавщини, з графіком виїзду яких можна ознайомитися на сайті ГТУЮ у Полтавській області», – повідомив Дмитро Мурашко.

Під час заходу також обговорили питання відновлення роботи антирейдерського штабу, шляхи попередження можливих рейдерських захоплень у районі, механізм дій в разі виникнення такої ситуації, випадки подвійної реєстрації права оренди земельних ділянок та основні аспекти діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації.    

Крім того, присутнім розповіли про основні напрямки проекту «Я МАЮ ПРАВО»: #АграрномуРейдерствуСтоп; #МаскиШоуСтоп; #ЧужихДітейНеБуває; #СтопНасильство.

Також усім громадянам було надано вичерпні юридичні консультації.

Перейти до вмісту