Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Питання незаконного заволодіння земельною ділянкою розглянули на засіданні антирейдерського штабу

Сьогодні в Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області відбулося чергове засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів, на якому розглянули звернення громадян щодо незаконного заволодіння земельною ділянкою СТОВ “Обрій” в Решетилівському районі.

Роман Савченко доповів про хід кримінального провадження щодо вчинення незаконних реєстраційних дій приватним нотаріусом з Дніпра відносно СТОВ “Агрофірма” Оржицька”. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та направили справу до суду.

Крім того, Людмила Григор’єва та Микола Лахижа доповіли про ефективність роботи мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги, які діють на теренах області.

«Хочу звернути увагу громадян, що працюють телефонні “гарячі лінії” з питань захисту прав землевласників та землекористувачів: (095) 605-85-47 цілодобово, без вихідних; (05322) 2-28-38, (05322) 2-28-60, понеділок-п’ятниця: з 8:30 до 17:15», – наголосив начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко.

Перейти до вмісту