Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Олег Лисак про зняття “Полтави”: “Ворскла” зробила все від себе залежне

Віце-президент головного футбольного клубу обласного центру запевнив, що якби не було єврокубків, з “Полтавою” можна було домовитися про ігри на одному стадіоні.

Про це футбольний функціонер розповів під час радіопередачі “Фан-сектор” на радіо “Лтава”.

“По-перше, ми підтримали “Полтаву” підписавши договір про те, що ми разом зможемо грати на одному стадіоні. По-друге, і ми, і ФК “Полтава”, і пан Соболєв чітко знали наш план ігор восени та те навантаження, яке може бути, плюс плани по реконструкції стадіону. Якщо я правильно пам’ятаю, ми до 6 червня повинні були надати догорів між ФК “Полтава” та “Ворсклою” про те, що готові були їх у себе приймати. Договір ми зробили незважаючи на всі ті ризики, які на нас лягали.У Леоніда Давидовича (Соболєва) є така хороша риса, як любов до футболу. Він відверто вірив у те, що зможе переконати ФФУ з точки зору ігор на стадіоні “Локомотив”. Я не хотів би коментувати що там відбулося надалі, а ми зі свого боку зробили все те, що було необхідно. Складений догорів був постійним, але ми з паном Соболєвом на джентльменських умовах домовилися по 2-3 домашні матчі, бо фізично не могли б більше прийняти.Якби ми не грали у єврокубках, то, думаю, домовилися на 100% по стадіону”.

Нагадаємо, ФК “Полтава” здобула право грати наступного року у Прем’єр — лізі України, однак через неготовність домашньої арени клуб взагалі знявся з чемпіонату.

Перейти до вмісту