Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Німецькі експерти проекту GIZ побували в Глобинській ОТГ

5 липня до міста Глобине прибула делегація представників міжнародної організації GIZ «Підтримка реформ децентралізації в Україні» в складі експерта з Німеччини Мартіна Шафера, координатора проекту GIZ в Полтавській області Богдана Алещенка та експерта Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «ULEAD з Європою» та Мінрегіону, Геннадія Фасія.

Метою візиту було вивчення проблем функціонування громадського транспорту в Глобинській громаді, забезпечення утримання і розвитку комунальних доріг, повідомляють у міській раді.

В ході зустрічі обговорювались питання облаштування електронними табло зупинок міського транспорту, запровадження безготівкового розрахунку за проїзд у громадському транспорті, новітні підходи в експлуатаційному утриманні доріг, тощо.

За результатами зустрічі пан Мартін Шафер має скласти доповідь керівництву проекту GIZ, результатом якої буде прийняття рішення про надання міжнародної грандової допомоги для об’єднаних територіальних громад Полтавської області, зокрема і для Глобинської ОТГ.

Перейти до вмісту