Ви тут:
Культура Суспільство 

Нетта Барзілай представила тизер кліпу, який зняла у Києві (ВІДЕО)

Переможниця пісенного конкурсу “Євробачення-2018” Нетта Барзілай опублікувала на своїй сторінці перший тизер майбутнього кліпу, відзнятого у Києві. Ізраїльтянка зізналась, що відеоролик був знятий для відомого стрімінгового сервісу Netflix і він містить рекламний характер.

Відповідне відео з’явилось на її Facebook-сторінці, пише “24 канал”.

На фрагменах відео можна побачити, як запальна співачка сидить на яскравому дивані та “подорожує” ним поміж різних кінокартин, знятих командою Netflix, – до прикладу, серіал “Корона” і “Загублені у космосі”. Впродовж цілого відеоролика зірка виконує нову композицію та використовує свої фірмові звуки “кудкудахкання”.

“У всій цій метушні, я майже забула поділитися з вами цією частиною, над якою ми працювали вже більше місяця. Разом з моєю командою ми сумлінно працювали, щоб це стало найкращим комерційним продуктом для Netflix. Дякую вам всім”, – підписала тизер співачка.
Варто відзначити, що у фрагменті відео є кадр, знятий біля будівлі Міністерства закордонних справ, де її раніше і помітили за роботою перехожі-українці. Артистка крутилася навколо осі, сидячи на дивані в оточенні поліцейських машин.

Перейти до вмісту