Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Наступного року в місцях масового відпочинку кременчужан на воді з’являться додаткові рятувальні пости

Цього року на чисельні звернення кременчужан на початок купального сезону провели роботи з благоустрою територій та створили умови для відпочинку біля води в районі зупинок «Керченська» та «Андрія Ковальова», а також в районі кафе «Афіни». На них упродовж купального сезону працюють мобільні рятувальні пости. Рішення про їх встановлення було прийнято правильно. На цьому наголосили на щотижневій апаратній нараді, повідомили у Кременчуцькій мсіькій раді.

Кілька днів тому на одному з місць відпочинку на воді, на річці Сухий Кагамлик, рятувальники оперативно відреагували та попередили нещасний випадок на воді. Вони надали своєчасну допомогу чоловіку та врятували йому життя.

Міський голова Віталій Малецький дав доручення керівнику управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ігорю Чудакову визначитися з питанням щодо встановлення додаткових рятувальних постів в інших місцях відпочинку поблизу води, які є популярними серед кременчужан.

Від початку купального сезону – 2018 у місті визначено 2 місця офіційного відпочинку біля води – Центральний пляж і пляж у парку «Кагамлицький». Окрім того, рятувальні пости працюють ще в кількох місцях відпочинку біля води, а саме, на намитій косі в парку культури та відпочинку «Придніпровський», на пляжі «Демурівка» та поблизу бару «Поплавок», поблизу зупинок громадського транспорту «Керченська» та «Андрія Ковальова», а також в районі кафе «Афіни».

Перейти до вмісту