Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

На Раківці у Кременчуці розпочали подачу гарячої води

Про це на щотижневій апаратній нараді повідомив міський голова Віталій Малецький. Він наголосив, що завдяки підтримці народного депутата України Юрія Шаповалова, вдалося вирішити непорозуміння, що  виникло через «кризу» неплатежів абонентів КП «Теплоенерго» за наданий теплоносій ТЕЦ «Крюківський вагонобудівний завод». Наразі проведені всі організаційно-фінансові операції, ПАТ КВБЗ перераховано 20 млн грн, підключення теплоносія до магістрального тубопроводу триває.  Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Як зазначив заступник міського голови Валерій Декусар, технологічний процес, пов’язаний з відновленням гарячого водопостачання в оселях  абонентів КП «Теплоенерго» на Раківці,  проходить у штатному режимі.

Керівник міста наголосив, що упродовж вихідних днів комунальні служби працюватимуть у посиленому режимі, аби оперативно реагувати на проблеми, якщо такі виникатимуть, під час відновлення процесу гарячого водопостачання.

Водночас, міський голова Віталій Малецький підкреслив, що наразі окреслено план, який має назавжди закрити проблему, пов’язану з централізованою подачею  гарячої води жителям Раківки. Його реалізація назавжди вирішить проблему та не допустить виникнення подібної ситуації, яка існувала не один рік.  

Перейти до вмісту