Ви тут:
Суспільство Україна 

Мінрегіон оголосив нову хвилю конкурсів до директоратів, – Зубко

Мінрегіон, у рамках реформи держслужби, яка впроваджується за підтримки Європейського Союзу, оголосив другу хвилю конкурсів в директорати – нові підрозділи міністерства. Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Мінрегіон першим серед відомств розпочав реформуватись за європейськими стандартами й впроваджувати реформу держслужби. Ми першими провели конкурси в директорати, які сьогодні ефективно працюють в міністерстві, виконують завдання з формування політик і досягають результату. Тепер ми першими оголошуємо другу хвилю конкурсів в директорати! Ми не зупиняємось! Всіх експертів, всіх активних і небайдужих, розумних і креативних запрошую до участі у конкурсі. Спробуйте свої сили і долучайтесь до команди Мінрегіону! Давайте разом змінювати Україну і робити реформи NON-STOP», – написав Геннадій Зубко.

Нагадаємо, раніше Мінрегіон  провів реформування відомства. Так, у міністерстві запроваджено проектний менеджмент та стратегічне планування,  визначено  ключових співробітників, які безпосередньо впроваджують основні реформи – децентралізації, енергоефективності та дерегуляції в будівництві, введено систему оцінювання за ключовими показниками ефективності.

27 червня 2018 року Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України оголосило конкурс на зайняття 18 посад держекспертів та 9 посад керівників експертних груп в 4 директоратах міністерства.

Директорати, які потребують фахівців з реформ:

– Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції;

– Директорат з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою;

– Директорат регіонального розвитку;

– Директорат енергоефективності.

Докладна інформація та перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, можна переглянути за посиланням.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Перейти до вмісту