Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Квартири від забудовника у Кременчуці стали доступніші завдяки банківським іпотечним програмам

Придбання житла в кредит стає доступним для кременчужан. Нова іпотечна програма “Житло в кредит” від ПриватБанку дозволяє клієнтам придбати помешкання на прозорих умовах з значно зниженими відсотками не тільки на вторинному ринку, а й новозбудоване житло на первинному ринку.

“Тепер для охочих придбати квартиру в новому будинку у Кременчуці безпосередньо від забудовника, а саме від будівельної фірми “Каріатида” – жодних проблем. Для кременчужан ПриватБанк пропонує ексклюзивну програму кредитування на дуже вигідних умовах. Зокрема, мінімальний перший внесок становить всього 25%, – говорить  керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Кременчуцької філії ПриватБанку Євген Холод. – Також клієнти ПриватБанку отримали змогу придбати якісне житло за найнижчими ставками на ринку. Термін кредитування — до 20 років під 17,9% річних без комісій та переплат”.

Кременчужанам  для початку потрібно визначитись із житлом – яке саме, у якому будинку, за якою ціною. Якщо потенційному покупцю самому складно обрати, то можна звернутись із цим питанням у банк, де фахівці допоможуть підібрати оптимальний варіант.

Після остаточного вибору помешкання, клієнту треба сформувати пакет документів і надати банківським працівникам. Важливо, що при підрахунку можливостей отримати кредит враховуються сукупні доходи родини.

Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку. Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця.

Перевірка пакету документів, які надає бажаючий взяти кредит на житло, і погодження власне самого кредиту займає 2-3 дні. Це те, що залежить від банку. Якщо клієнт надає неправильні документи, чи відсутні якісь документи, то, звісно, він витрачатиме додатковий час на формування нового пакету документів. Для того, щоб цього уникнути, можна попередньо проконсультуватись у будь-якому відділенні ПриватБанку.

Програма кредитування передбачає найнижчі відсоткові ставки на ринку нерухомості та зручне й швидке оформлення документів на іпотеку:

  • початковий внесок – від 25%;
  • максимальний термін – 20 років;
  • ставка за кредитом – від 17,9% річних;
  • жодних прихованих комісій і платежів.

Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. Бажаючі достроково погасити позику зможуть це зробити без додаткових комісій.

За більш детальною інформацією звертайтесь у будь-яке відділення ПриватБанку у Кременчуціі.

Перейти до вмісту