Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Кременчуцькі тротуари ремонтують за європейськими технологіями (ВІДЕО)

Цього року в міському бюджеті на проведення капітальних ремонтів  тротуарів і внутрішньоквартальних доріг передбачено близько 20 млн. гривень. За ці видатки заплановано капітально відремонтувати ділянки пішохідних зон,  дорожнє покриття яких перебуває в неналежному технічному стані.
Під час проведення дорожніх робіт замість асфальту, який іде в минуле,  на тротуарах застосовується європейський метод безшовного укладання тротуарною плиткою.  Завдяки цьому відремонтовані пішохідні зони міських  вулиць  стають не тільки зручними для пересування городян, у тому числі з обмеженими фізичними можливостями,  а й мають  яскравий естетичний вигляд. Окрім того,  на відміну від асфальтного покриття, тротуарна плитка від високих температурних показників зовнішнього повітря не йде хвилями, повідомляє Кременчуцька міська рада.
 
Міський голова Віталій Малецький наголосив, що на ремонті тротуарів застосовується прогресивний метод, який дозволяє оперативно реагувати на будь-які аварійні ситуації, що можуть виникати на інженерних комунікаціях. За необхідності тротуарна плитка в місцях виникнення поривів може бути знятою, а після їх усунення – покладна заново. Така технологія вже давно використовується в європейських країнах, вона є зручною, а головне, довговічною.
 
Народний депутат України Юрій Шаповалов підкреслив, що в подальшому капітальні ремонти тротуарів продовжуватимуться. Жителі міста повинні себе комфортно почувати не лише в центрі Кременчука, а й за місцем свого проживання в будь-яких мікрорайонах.Кременчуцькі тротуари ремонтують за європейськими технологіями (ВІДЕО)

 

Перейти до вмісту