Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Автомобілі Toyota та Nissan в розстрочку під 0,01% річних для клієнтів ПриватБанку у Кременчуці

Вже більше року ПриватБанк втілює бажання всіх охочих пересісти за кермо власної автівки за допомогою відновленої програми кредитування нових та вживаних автомобілів.

Наразі приємна новина для всіх автолюбителів Кременчука. Особливо для тих, хто мріє про нові автомобілі Toyota та Nissan. З 1 липня 2018 року жителі Кременчука можуть придбати автомобілі Toyota та Nissan  в розстрочку від ПриватБанку на акційних умовах.

Офіційний дилер автомобілів Toyota у Кременчуці  – Тойота Центр Кременчук “Компанія “Про Лайн”,  (м. Кременчук, вул. Ярмаркова, 1 Б),  та офіційний дилер автомобілів Nissan –  ООО “Викрос Авто” (м.Кременчук, вул.Майора Борищака, 19-Б) співпрацюють з Кременчуцькою філією ПриватБанку. Результатом цієї співпраці стало впровадження акційних умов для клієнтів банку.

Відтепер придбати новий автомобіль з модельного ряду Toyota або Nissan  можна в розстрочку з річною відсотковою ставкою від 0,01% в залежності від початкового внеску та терміну кредитування.

“Коли накопичених коштів на нове авто бракує, тоді на допомогу приходить програма “Авто в розстрочку” від ПриватБанку. Завдяки їй купити автомобіль можна в автосалоні, на авторинку, на інтернет-майданчиках, – говорить керівник напрямку “Споживче кредитування” Кременчуцької філії ПриватБанку Євген Холод. – Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Головні переваги – це рекордно низька відсоткова ставка – від 0,01 % та швидкість оформлення. Після ухвалення рішення банк також займається оформленням документів. До того ж, кредит можна погасити достроково без будь-яких додаткових комісій”.

Детальніше дізнатись про автолізинг, а також оформити сам кредит на авто можна, звернувшись у будь-яке відділення ПриватБанку  у Кременчуці.

Перейти до вмісту