Ви тут:
Суспільство Україна 

Запрошуючи Україну до участі в Іграх нескорених, вільний світ визнає нас своєю частиною, – Іванна Климпуш-Цинцадзе

Запрошуючи Україну до участі в Іграх нескорених, вільний світ визнає нас своєю частиною, країною, яка стоїть на сторожі демократичних цінностей західної цивілізації.

Про це сказала Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час презентації національної збірної Ігор нескорених 2018 і відкриття першого тренувального табору «Ігри нескорених» у Києві, пише Урядовий портал.

«Хочу привітати вас із вашою особистою перемогою над собою. Рада, що участь нашої команди стає вже традицією», – звернулася Іванна Климпуш-Цинцадзе до учасників Національної збірної Ігор Нескорених 2018, наголосивши на важливій ролі Ігор для спортивної та психологічної реабілітації ветеранів.

Віце-прем`єр-міністр подякувала міністерствам і відомствам, громадським організаціям, а також партнерам з НАТО, які залучені до підготовки нашої команди до участі в Іграх нескорених.

Цього року до національної збірної увійшли 15 спортсменів і спортсменок з усієї України. Сьогодні вони розпочали тренування з плавання, стрільби з лука, пауерліфтингу, веслування на тренажерах, легкої атлетики та велоспорту сидячи.

Ігри Нескорених відбудуться 20-27 жовтня у Сіднеї (Австралія). Події цьогорічних Ігор нескорених охоплять весь Сідней — від Олімпійського парку до порту Сідней-Харбор. Олімпійський парк, який був повністю оновлений до Олімпіади 2000 року, об’єднує одразу декілька майданчиків та стане центральним місцем проведення Ігор нескорених 2018 року. Живописний сіднейський порт Сідней-Харбор стане відправною точкою регати, а також прийматиме учасників велосипедних перегонів.

Перейти до вмісту