Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«Ворскла» U-12 – переможець турніру на призи Костянтина Жеваго

На стадіоні «Динамо» відбувся фінал дитячого турніру на призи почесного президента ФК «Ворскла» Костянтина Жеваго.

Протистояння команд 12-річних футболістів «Ворскли» і «Маріуполя» стало справжньою родзинкою на торті цих напрочуд цікавих змагань одноліток. Долю зустрічі вирішив єдиний гол, забитий у першій 30-ти хвилинці полтавським нападником болгарського походження Сашою Грігоровим, повідомляє прес-служба ФК “Ворскла”.

Команда, з якою працює тренер Вадим Касимов, зуміла стримати й відчайдушний порив у бажанні азовців відігратися наприкінці зустрічі, та спокійно довела справу до переможного кінця. В церемонії нагородження взяли участь директор з розвитку та селекції професійного та дитячо-юнацького футболу ФК «Ворскла» Олександр Фундерат і ветерани полтавського футболу – Олег Моргун, Олександр Омельчук та Геннадій Медведєв, син якого, Данило, до речі, грав за «Ворсклу» в переможному фіналі. «Бронза» турніру в команди «Арсенал-1» (Київ). Абсолютно всі учасники отримали дипломи та пам’ятні подарунки.

Визначили кращих і в окремих номінаціях. Бомбардиром турніру став із дев’ятьма голами ворсклянин Саша Грігоров. Кращий воротар – Сергій Киблицький («Ворскла»), кращий захисник – Андрій Лозенко («Кремінь»), кращий півзахисник – Ілля Котов («Маріуполь»), кращий нападник – Дмитро Обелець («Арсенал-1», Київ).

Перейти до вмісту