Ви тут:
Відео Комуналка Полтавщина Суспільство 

В одному з районів Кременчука облаштовують систему вуличного освітлення європейського рівня (ВІДЕО)

На Автокразівському бульварі облаштовують систему вуличного освітлення європейського рівня. Роботи проводить КП «Міськсвітло». Наразі тривають роботи з облаштування металевих опор і встановлення подвійних ліхтарів із діодними світильниками.

Що характерно, один ліхтар буде розташовано так, що світло від нього спрямовуватиметься на проїжджу частину бульвару,  інший – на тротуар. Варто відмітити, що ще однією особливістю цієї нової системи вуличного освітлення є те, що вона має можливість автоматичного коригування світла в залежності від часового періоду вечора та ночі. Зокрема, від 23.00 до 24.00 годин світло подаватиметься на повну потужність, від 00.00 до 01.00 – на 70%, а потім – на 50%. Така властивість допоможе зекономити кошти міського бюджету, що витрачаються на освітлення даного мікрорайону,  приблизно на 30%. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Тож, незабаром жителі бульвару Автокразівський зможуть відчути переваги від такого «розумного» освітлення та ходити в темпу пору доби безпечними вулицями.

Перейти до вмісту