Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві триває підготовка до проведення масового культурно-мистецького заходу з нагоди Дня молоді

19 червня на стадіоні «Ворскла» відбулася робоча нарада з питань підготовки та проведення масового культурно-мистецького заходу з нагоди Дня молоді, яку провела заступник міського голови Світлана Тарашевська.

У нараді взяли участь керівники управлінь та відділів виконкому, які залучені до підготовки та проведення заходу, а також представники правоохоронних органів, повідомляють у міській раді.

Під час засідання заступник міського голови Світлана Тарашевська зазначила, що захід з нагоди Дня молоді буде таким же масштабним і видовищним, як і останні кілька років:

Грандіозне свято до Дня молоді стало вже традицією. Ми робимо усе для того, аби наша молодь запам’ятала цей день яскравим та неймовірним. Щороку збільшується кількість тих, хто має бажання відзначити свято разом. Цьогоріч ми очікуємо на стадіоні близько 24 тисяч відвідувачів. Переконана, все пройде на найвищому рівні!

Серед найголовніших питань наради були такі, що стосуються пожежної безпеки у ході підготовки і проведення заходу, охорони громадського порядку та безпеки громадян під час концерту, послуг з технічного забезпечення культурно-мистецького заходу та багато інших. Зокрема, під час наради повідомили, що під час заходу буде забезпечено чергування 3-х машин швидкої допомоги. А задля того, аби полтавці мали змогу дібратися додому після концерту, буде організована робота громадського транспорту після 23.00.

Нагадаємо, в День молоді у Полтаві відбудеться великий концерт за участю зірок української естради: кавер-групи «ДЕБОШ», популярної української neo r’n’b групи «TamerlanAlena» та найкрасивішої жінки за версією журналу «Viva», королеви ночі Олі Полякової.

Перейти до вмісту