Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві розпочалась реалізація проекту «Козацькими стежками до сучасних перемог»

16 червня «Військово-спортивний центр «Воїн», за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту, розпочав реалізацію вже традиційного проекту з військово-патріотичного виховання дітей та молоді «Козацькими стежками до сучасних перемог».

Цей проект став переможцем конкурсу проектів спільних заходів управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради та дитячих, молодіжних громадських організацій, їх спілок, Студентської ради м. Полтави, органів студентського самоврядування закладів вищої освіти всіх рівнів акредитації та форм власності м. Полтава, на виконання міської комплексної програми «Молодь Полтави» на 2016-2020 роки, повідомляють у міській раді.

У рамках першого етапу проекту, 50 вихованців ВСЦ «Воїн» прибули до міста Запоріжжя. Надзвичайно колоритна та цікава екскурсія до історико-культурного центру «Запорізька Січ» на острові Хортиця чекала на дітей. Тут вони мали змогу переглянути показові виступи запорізьких козаків, ознайомитися з фортифікаціями Січі, побутом та звичаями козаків. Перед учасниками проекту також гостинно відчинили свої двері Музей військових човнів, Музей техніки Богуслаєва та Музей історії зброї.

Перейти до вмісту