Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві питання захисту землевласників від свавілля орендарів розглянули на засіданні антирейдерського штабу

20 червня 2018 року у Полтаві відбулося чергове засідання штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів. На порядку денному – питання захисту землевласників від свавілля орендарів.

Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Полтавській області.

Цього разу члени штабу розглядали ситуацію, що склалася між ТОВ «ІПК «Полтавазернопродукт», ТОВ «Райземінвест-2017» та власниками земельних ділянок. Також заслухали представника Головного управління Національної поліції у Полтавській області про ситуацію, що склалась між власниками земельних ділянок та ВТП «Бізнесконтакт». Додатково обговорили обставини, які наразі існують між ПП «Агроекологія» та власниками земельних ділянок.

«Ми завжди стоїмо на сторожі захисту прав землевласників та землекористувачів і надаємо сторонам конфлікту роз’ясненя щодо їх прав та обов’язків відповідно до чинного законодавства»,- наголосив начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко.

У ході засідання розглянули колективне звернення учасників АТО щодо самозахоплення земельної ділянки, що знаходиться за межами населеного пункту с. Свічкареве Кобеляцького р-ну Полтавської обл.

За результатом розгляду звернень визначили алгоритм дій щодо захисту прав землевласників та землекористувачів.

Перейти до вмісту