Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві для дітей центру соціально-психологічної реабілітації провели патріотичний захід «Оберіг нашої державності»

Напередодні Дня Конституції України працівники Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей з програмою «Оберіг нашої державності». На захід запросили 50 вихованців закладу.

Під час програми діти мали змогу розширити свої знання про історію державності рідної Батьківщини та про історію прийняття Конституції України. А потім – перевірити себе, взявши участь у різноманітних конкурсах. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Так, діти залюбки брали участь у бліц-розминці та показували свої знання з історії України. А ще, складали таємничий лист – настанову гетьмана майбутнім поколінням, змагалися у кращому виконанні гімну України, розповідали про державні й національні символи України, малювали портрети козака та козачки та демонстрували свої вміння заплітати коси.

Захід пройшов у дружній атмосфері. В кінці свята усі діти від міської влади отримали повітряні кульки та подарунки.

Працівники Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді переконані, що подібні заходи сприяють соціалізації та патріотичному вихованню підростаючого покоління.

Перейти до вмісту