Ви тут:
Анонс Полтавщина Спорт Суспільство 

У Кременчуці відбудеться спортивний захід «Олімпійський день 2018»

Відповідно до рішення Міжнародного олімпійського комітету, Міжнародний Олімпійський день щорічно відзначається 23 червня.
У Кременчуці, за ініціативи управління молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та Кременчуцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», з метою розвитку Олімпійського руху в Україні, поширення ідей Олімпізму серед громадян країни, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом проводиться спортивний захід «Олімпійський день 2018». Відбудеться він 22 червня о 10.00  у парку «Миру». Реєстрація учасників змагань проводитиметься з  9.15 год. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
До участі у заході допускаються всі бажаючі жителі міста Кременчука, які не мають медичних протипоказань до занять спортом та своєчасно  подали заявку на участь до головної суддівської колегії у день проведення змагань та заповнили зобов’язання учасника змагань.
Спортивний захід проводиться відповідно до програми, розробленої Кременчуцьким міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  відповідно до рекомендацій ПОВ НОК щодо проведення спортивного заходу «Олімпійський день».
До програми входять:
Легкоатлетичні пробіги в наступних категоріях:
Дистанція
Категорії
50 м
4-6 років дівчатка
50 м
4-6 років хлопчики
300 м
7-10 років дівчатка
300 м
7-10 років хлопчики
500 м
11-16 років дівчата
500 м
11-16 років юнаки
1000 м
17 та старші дівчата
1000 м
17 та старші юнаки
200 м
Особи з обмеженими можливостями

Визначення переможців у кожній категорії учасників здійснюватиметься  рішенням суддівської колегії після обробки протоколів та оприлюднення найкращих результатів у кожному забігу без проведення додаткових стартів.

Учасників, які зайняли І, ІІ, ІІІ місця в своїх категоріях легкоатлетичного пробігу, буде нагороджено грамотами та спортивною атрибутикою Полтавського обласного відділення НОК України.
За додатковою інформацією можна звернутись за телефоном (097)-503-56-39 Медведенко Олег Володимирович
Перейти до вмісту